Nieuws
kliniek_opening_2.jpg

Nieuwste video's

 

Vandaag zijn alle onderdelen van het water aangesloten en............ het werkt als een tierelier. Ze hebben iets van 3000 liter in anderhalf uur omhoog gepompt terwijl de pomp ergens rond de 60 meter hing. Goed opgelet dat hij water bleef geven en hij heeft geen seconde gehaperd. Weer een pak van mijn hart en blij dat het goedkope pompje het doet. We kwamen er alleen achter dat de grote generator van Henk het eigenlijk niet doet; hij geeft bijna geen stroom af. Zijn kleine generator doet het echter prima.

Het blokkenteam is bijna door het cement heen. Als het goed is komen er donderdag 300 zakken naar Itepela voor de rest van de bouw. Probleem was dat de ATM het hier al 5 dagen niet deden, dus ik kon niets doen. Pas vanavond heb ik voor het eerst weer kunnen pinnen. Hopelijk morgen nog een keer en dan kan ik de aanbetaling doen en wordt de boel geleverd.

Zand levering gaat nu redelijk, het team kan binnenkort verhuizen van het centrum naar de bouwplaats omdat we daar nu heel veel water hebben!!!

 

Het is echt keihard werken hier maar ik ben echt heel enthousiast over alles wat er gebeurt. De eerste spullen uit de container zijn nu al een grote zegen voor ons!

 

We zien uit om het nieuwe team hier te verwelkomen, het wordt een prachtig avontuur!

 

Groetjes en zegen,

 

Frank Obdam

onzichtbaar.jpg